Èxit d'assistència en el Simposi Internacional d'Entrenament de Resistència a Calonge

Quatre entrenadors d'atletisme de reconegut prestigi internacional es s'han trobat aquest dissabte a Calonge per compartir coneixements dins el congrés atlètic celebrat per primera vegada a Catalunya, sota el nom de 'Simposi d'entrenament de resistència'.

La sala d'actes del Castell de Calonge ha sigut l'escenari per on van passar Nic Bideau, Tomas Zlewandowski, Patrick Sang i Jordi Toda.

Bideau ha estat l'encarregat d'exposar els elements clau per un programa d'èxit en mitja i llarga distància i la importància dels camps d'entrenament, mentre que Zlewandowski agafava el relleu parlant de la importància en l'entrenament dels petits factors aliens a córrer, és a dir que, encara que sembli una ironia, va parlar de tot menys de córrer.

L'exatleta català Jordi Toda ha fet un recorregut per l'evolució de l'atleta Marta Galimany i dels seus entrenaments, des dels seus a l'esport d'elit l'any 2009 fins a l'actualitat, quan s'ha estat preparant per a la marató de Rotterdam i pel mundial de Doha.

Per últim, però no menys important, Patrick Sang va compartir la seva experiència personal com a entrenador amb les gairebé 200 persones que van assistir al congrés. També va exposar com crear la diferència en l'aplicació dels mètodes d'entrenament.

El batlle calongí va aprofitar la presentació de l'acte per posar sobre la taula la voluntat del govern de promoure l’esport com a activitat que transmet valors i a l’hora com element de promoció del municipi.

Amb aquest esdeveniment, juntament amb el Campionat de Catalunya de Cros Curt, Calonge i Sant Antoni ha viscut un dels caps de setmana més esportius de l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports