Tomben les al·legacions presentades contra la concessió del Camp de Futbol de l'Estartit

Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l'EMD de l'Estartit han tombat les al·legacions presentades fa unes setmanes per quatre grups de l'oposició i per ERC contra la concessió del Camp de Futbol de l'Estartit.

Aquests partits asseguraven, fa dos mesos, que havien detectat diverses i greus irregularitats al plec de condicions per fer la concessió. Els grups al·legaven que l'Entitat Municipal descentralitzada no era competent per fer la concessió del camp, que l'autor de l'estudi de viabilitat tampoc era competent per fer-lo, i que hi havia dèficits urbanístics.

Entre els punts presentats, demanaven que es deixés sense efecte la concessió i s'obrís una negociació amb el ple de l'Ajuntament de Torroella perquè la tramités, si fos el cas.

D'aquestes al·legacions, l'informe jurídic recentment publicat pels serveis jurídics del consistori només ha admès la de caràcter urbanístic, en la que s'exposava que el camp de futbol està situat en una unitat d'actuació encara per recepcionar i que això afectava l'ampliació del carrer Empordà.

En aquest sentit, l'informe també fa constar que es tracta d'una situació que s'està resolent i que l'Ajuntament hi està treballant des de l'any 2018. El mateix informe també fa constar que la solució podria estar en una tramitació d'un ús provisional.

Pel que respecta al punt que fa referència a les competències de l'EMD sobre l'ús del camp de futbol de l'Estartit, l'informe jurídic fa constar que la competència exclusiva en aquest procés de licitació és de l'EMD de l'Estartit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports