Esteve i Villalobos finalitzen la primera setmana del Dakar 2021 entre els 20 primers

Palafrugell

Data: 08/01/2021

INTERVÉ: Isidre Esteve, pilot / FOTO: BoxRepsol

Aquesta setmana s'ha donat el tret de sortida al Dakar 2021, un any més amb presència baix empordanesa.

L'equip format per Isidre Esteve i el calongí Txema Villalobos han anat de menys a més durant les primeres sis etapes, destacant el seu excel·lent paper en les dues últimes.

L'equip ja havia avisat que les dues etapes prèvies a la jornada de descans, que té lloc aquest dissabte, serien més bones per al Repsol Rally Team i que les tenien marcades en vermell per començar la remuntada, i així ha estat.

Esteve assegura que la cinquena etapa és sense dubte la millor etapa que han fet mai en cotxe, on van finalitzar en dissetena posició, escalant així fins a la posició 22 de la classificació general de cotxes, amb el seu Toyota Hilux Overdrive.

Tot i estar gran part del recorregut en 11a posició, finalment van ser els 17 ns en travessar la meta, amb un temps de 5 hores, 51 minuts i 17 segons.
La cinquena etapa va ser aquest dijous entre Riad i Al Qaisumah, amb un total de 456 quilòmetres que molts pilots no van poder acabar en una sola jornada. Per aquest motiu, el tram de la sisena etapa, disputada aquest divendres, s'ha vist reduït 347 quilòmetres, a fi i afecte que els participants es puguin reagrupar.

Aquest divendres, ha estat l'última jornada abans del descans. L'equip ha passat la meta en 25a posició amb un temps de, que els ha permès seguir escalant posicions a la general. Si dijous l'equip va escalar fins a la 22a, ara ja són vintens, amb un temps total de 26 h 18' 21", a 04 h 04' i 18'' del líder.

La competició tornarà a engegar motors el diumenge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports