Junts Pel Degà denuncia la Junta del Palamós i aquesta els investiga per 'falsedat'

Junts Pel Degà denuncia la Junta del Palamós i aquesta els investiga per 'falsedat'
Palamós

Data: 29/06/2018

Junts Pel Degà ha presentat una denúncia contra la Junta Directiva del Palamós davant la Federació Catalana de Futbol per incompliment dels estatuts del club. Ho ha fet després de presentar 31 signatures demanant una moció de censura i que el President Joan Pau Pérez no hagi fet cap moviment al respecte.

El grup opositor vol que la Federació Catalana de Futbol es mulli i obligui a la junta directiva a convocar la moció de censura. El grup liderat per Pere Aliu,  entén que després de la presentació de les signatures la junta hauria d'haver convocat una mesa mixta per decidir el com i el quan de la votació.

La Junta contraataca

En paral·lel la Junta Directiva contraataca i ha encarregat una auditoria dels comptes del club per desmuntar les acusacions de l'oposició i informes pericials per determinar si Junts Pel Degà ha incorregut en 'falsedat documental'.

En una carta enviada a la massa social del club la junta argumenta que "davant les acusacions abocades per determinades persones i a fi de garantir la transparència de la nostra gestió, hem decidit encarregar una auditria dels comptes del club" i afegeix "hem decidit encarregar una sèrie de proves pericials encaminades a aclarir la falsedat documental d'alguns dels documents aportats per persones que en interès propi intenten malmetre el treball realitzat per aquesta directiva qüestionant la seva professionalitat, dedicació i honorabilitat".

La direcció del club assegura que tan bon punt es resolgui aquesta qüestió es convocarà una assemblea per decidir com procedir amb la moció de censura.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports