Palafrugell viu la 4ª Marxa femenina del Suro

INTERVÉ: Josep Piferrer, acalde de Palafrugell

Una vuitantena de ciclistes escalfaven pedals ben d’hora a Palafrugell aquest diumenge al matí amb la 4a Marxa femenina del Suro amb BTT. Aquesta era una de les principals activitats a la vila amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

 La bicicletada femenina, organitzada pel Club Esportiu BTT Palafrugell, ha comptat amb dos recorreguts: un de 13 quilòmetres i un de 22 quilòmetres. Enguany, tot i ser una marxa femenina, també ha tingut la presència de bastants homes, i és que els integrants del club organitzador són principalment masculins. Tot i així s'està treballant perquè creixi primer i, un cop consolidada, dedicar-la exclusivament a les dones.

Amb el preu de la inscprició, tots els participants han obtingut esmorzar, dinar a un restaurant, i una bossa amb diferents obsequis, com la samarreta de la marxa, dissenyada per l'Anna Grimal. A més també han entrat en un sorteig de regals que han ofert els col·laboradors de la marxa, des d'accessoris per la bicicleta fins a desplaçaments al Camp Nou, entrades al gimnàs, ulleres o vals per a menjar a diferents bars i restaurants del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports