Sant Feliu viu el XVIII Campionat de Catalunya de curricà de costa

INTERVÉ: Francesc Estrada, Vicepresident de la Federació Catalana de Pesca

L'embarcació "Sifoneta" es va emportar aquest diumenge el XVIII Campionat de Catalunya de curricà de costa que es va disputar en aigües ganxones. L'equip, amb Jordi Janer Moliné al capdavant, va pescar 7,824 quilos

El curricà de costa és una modalitat de pesca amb canya que es duu a terme amb les embarcacions en moviment i s'utilitzen esquers  com plumes o peixos artificials. El tipus de peixos que es capturen són de presa: espècies com els bonítols, les llampugues, les agulles o les bacoretes. 

Els pescadors, agrupats en nou equips de tres participants, disposaven d'un horari fixe per pescar tant peix com fos possible. al final guanyava el que sumava més pes en total. A la "Sifoneta" la van acompanyar al podi el "Byrdie", amb 7,812 quilos pescats, i el "Bellavista III", amb 7,540 quilos.

La peça més grossa agafada també va ser de la "Sifoneta": un bonítol de poc més d'un quilo. En aquest tipus de competicions tot el peix capturat s'ha de donar a beneficència i en aquesta ocasió va anar a parar a Càritas. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports