El Club Golf Costa Brava organitza el primer torneig de golf super sènior

Santa Cristina d'Aro

Data: 17/04/2018

Intervé: Imma Martí, gerent Club Golf Costa Brava

El Club Golf Costa Brava de Santa Cristina ha organitzat el primer torneig de golf super sènior, és a dir per a persones de més de 65 anys. Una iniciativa que ha estat ben rebuda pels socis i sòcies de l'entitat que s'han bolcat en la seva celebració.

El torneig ha començat de bon matí i ha seguit fins al migdia quan ha fi nalitzat amb un a festa a la seu del club. Es tracta d'una idea que va partir d'un soci de l'entitat que volia reivindicar l'esport a la tercera edat. La junta directiva ho va veure amb molt bons ulls i va decidir assumir-la amb entusiasme.

El torneig ha comptat amb un total de 18 forats i dues categories. Una per menors de 80 anys i l'altra per majors de 80 anys. Des del club afirmen que cal valorar aquest tipus de jugadors i jugadores i que això va ser també una motivació per organitzar el torneig.
Pel que fa a la participació, l'organització es mostra satisfeta tan per la quantitat com per les procedències dels i les participants.

Els guanyadors han estat Francisco Javier Burruel en menors de 80 anys, Josep Trull en majors de 80 anys i la guanyadora en categoria femenina Christel Kaiser.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports