El Palamós CF va a Santa Coloma amb un únic objectiu, guanyar

El Palamós CF va a Santa Coloma amb un únic objectiu, guanyar
Palamós

Data: 26/04/2019

INTERVÉ: Albert Parés, entrenador del Palamós CF

Albert Parés encara el primer partit com a entrenador del Palamós conscient que estan obligats a guanyar per mantenir i assegurar el tercer lloc a la classificació. Per davant tenen un partit complicat contra un rival que lluita per la permenència i a que a sobre és un derbi a domicili.

Aquest dissabte a les 4 de la tarda els baixempordanesos jugaran al camp del Farners que tot i estar a la quinzena posició de la classificació està completant una molt bona segona volta i juga a casa on és molt robust i tancat. Un nou partit complicat doncs contra un equip que els coneix molt bé.

El Palamós no va sortir de l'empat a zero contra el Farners a l'estadi municipal. A Santa Coloma aniran a buscar la victòria perquè les dues derrotes consecutives els han castigat a nivell classificatori i si bé primer i segon, Vilassar i Girona, s'han distanciat, el quart que és el Banyoles ja els ha atrapat.

La lesió d'Alexis a qui ja van perdre contra el Vic el tindrà entre 3 i 4 mesos fora de combat. Es manté la baixa de Tica però la resta d'efectius estan disponibles per l'11 titular.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports