Palamós-Figueres: Derbi empordanès entre dos ultraconeguts amb novetats a la banqueta

Palamós

Data: 12/01/2018

Arriba de nou el derbi empordanès i per si això no fos prou alicient, arriba amb cares noves i amb un Degà necessitat de victòries si vol seguir creient en la permanència.  El Palamós-Figueres de diumenge promet emocions fortes i nervis en dos equips necessitats de punts. 
 
Després de la marxa de Chicho i a l'espera de nou entrenador, el tècnic interí del Figueres Damià Abella debutarà en un clàssic del futbol empordanès amb ganes d'aconseguir la seva primera victòria com entrenador i de l'any. A la banqueta local, Pitu Batlle, intentarà impregnar de caràcter a un equip deprimit i al pou que ha vist una saccejada en el mercat d'hivern amb la destitució de Vicenç Fernández i la marxa de tres jugadors clau com Bonaventura, Herrera i Barrera.
 
Els dos equips es coneixen molt i molt bé. Hi ha un munt de jugadors que han vestit les dues samarretes com els Figuerencs Feixes, Molist,  Cunill o el recentment acomiadat de Palamós Bonaventura, que de ben segur tindrà ganes de demostrar que el Degà s'ha equivocat rescindint-li el contracte. 
Es tracta d'un rival que li agrada jugar la pilota des de darrere, amb dos carrilers veloços per banda i agressivitat i incisivitat al davant. 
 
El partit de diumenge a les 12.00 servirà també per presentar el futbol base palamosí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports