Platja d'Aro, seu de la primera Tradeinn International Triathlon 140.6INN

INTERVÉ: Pedro Torres, regidor d'esports de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El diumenge 30 de maig Castell-Platja d'Aro i S'Agaró acull la primera edició del Triatló Tradeinn 140.6INN, una prova creada perquè hi participin esportistes de qualsevol nivell que vulguin enfrontar-se a un repte majúscul, un triatló de llarga distància que vol convertir-se en el més important d'Europa i que alhora esdevé Campionat d’Espanya de Triatló de Llarga Distància 2021.

La sortida tindrà lloc a la Platja Gran de Platja d'Aro, passarà per 22 municipis i l’arribada estarà situada al recinte del Pavelló Municipal d'Esports, on s’hi situarà també una fira esportiva. 

El recorregut és exactament de 3.800 metres de natació a mar obert, 180 km en bicicleta en un circuit a una volta que acumula un desnivell de 2100 metres i que integra les zones més emblemàtiques de la comarca, passant per Romanyà de la Selva, La Ganga, Sant Martí Vell, Madremanya, Santa Pellaia, Sant Grau, Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols. Per últim, 42,2 km de cursa a peu que consisteix a fer 4 voltes de 10 km pel passeig marítim de Platja d'Aro. Es repartiran 30.000 euros en premis econòmics pels primers classificats tant en categoria femenina com masculina.

Ja hi ha inscrits més d'un miler de triatletes acompanyats d'unes cinc persones cadascun d'ells. L'objectiu és arribar a reunir fins a 3.000 esportistes en la pròxima edició.

El Triatló s'ha presentat aquest dijous al migdia a l'Auditori Josep Irla de Girona.
 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports