Important victòria del Corredor Mató contra el Lleidanet Alpicat

Important victòria per al Corredor Mató CH Palafrugell, que ha guanyat per 4 a 3 al Lleidanet HC Alpicat en un ajustat partit a casa. Aquest resultat contra un dels millors equips de l'OK Lliga Plata, ha permès que l'equip palafrugellenc estigui a 1 punt del Lleida, i a 4 de Rivas Las Lagunas, i Manlleu. De fet, l'equip local vol agafar l'actitud d'aquesta jugada com a model per als pròxims partits.

Saber remar amb un gol en contra, defensar una inferioritat o atacar una superioritat, han estat moviments claus per ser fidels al guió que volien dur a terme els membres de l'equip Corredor Mató CH Palafrugell, que han guanyat a casa per un ajustat 4 a 3 al Lleidanet HC Alpicat, i per fi, aquest cop, amb la plantilla completa incloent a Felipe gairebé recuperat de la seva lesió.

La tensa alternança en el marcador ha estat una constant durant tot el partit, però al final els locals han pogut certificar un triomf que els deixa a un punt del Lleida, i a quatre de Rivas Las Lagunas, i Manlleu. De fet, perdre hauria significat descavalcar-se perillosament del grup capdavanter, i calia fer un pas endavant.

Així, l'equip palafrugellenc ha pogut aprofitar l'oportunitat de retrobar-se amb la victòria davant d'un dels millors equips de l'OK Lliga Plata, i d'aquesta manera poder reprendre les primeres posicions en una lliga molt disputada en què els 3 primers classificats estan empatats amb 30 punts.

Després de la setzena jornada de la lliga, ara, els blanc-i-negres agafen aquesta jugada com a model per als pròxims partits i continuar deixant-ho tot a la pista. I, per tant, els homes de Cesc Linares tenen l'objectiu d'anar amb la mateixa actitud al següent partit a Madrid.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports