El Campionat de Catalunya de tennis platja es jugarà a Sant Antoni de Calonge

Intervé: Oriol Vega, director del torneig 

Sant Antoni de Calonge
acollirà els propers 25 i 26 d'agost el Campionat de Catalunya de Tennis Platja coincidint amb el 15è campionat d'aquesta disciplina que es celebra a la platja de Torre Valentina.  

Aquesta serà la primera vegada que aquesta competició es divideix en dues categories, amb l’objectiu que el nivell d’igualtat estigui més garantit. La primera categoria està pensada per aquells tennistes que tenen una major assignació de punts al rànquing, fruit de les diverses proves disputades al Circuit Català de Tennis Platja.També hi haurà oportunitats per als jugadors menys experimentats o que no tenen el carnet federatiU.

Alhora, hi haurà campionat per als sèniors de més de 40 anys i de més de 50 anys, i dues categories de sub-11 i sub-15. 

En relació a les modalitats, n’hi haurà tres: una de dobles masculí, de dobles femení i també de dobles mixtes.

Tant des del Club de Tennis i Pàdel Piper's com des de l'ajuntament reivindiquen Torre Valentina com la catedral de tennis platja i treuen pit de les grans fites que estan aconseguint les noves generacions de tennistes. 

Tot els partits del quadre principal es disputaran a dos sets amb tie-break. Si hi ha empat a un set, es disputarà un gran tie-break de 10 punts. També hi haurà una prova de consolació pels que quedin eliminats.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports