A un pas d'aturar el ple de victòries del líder (5-6)

Palafrugell

Data: 07/02/2022

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató CH Palafrugell // Edu Castro i Aitor Egurrola, entrenador i porter del Barça

Canvi de rumb pel Corredor Mató CH Palafrugell. Venien d'una dura derrota contra el Manlleu, però aquest cap de setmana van oferir un dels millors partits d'aquesta temporada, plantant cara i fent patir al líder durant els 50 minuts de duel.

Malgrat l'ajustada derrota final (5-6), els homes de Xevi Garcia van aconseguir marxar al descans amb un 4-2 a favor, convertint-se així en el primer equip que fa que els blaugranes arribin a la mitja part amb el marcador en contra.

L'enfrontament entre el Palafrugell i el Barça era un duel entre cuer i líder de la classificació. El tècnic blaugrana, Edu Castro, remarcava el nivell que en què es troba la competició, després de viure un partit tan intens i igualat entre dos equips que se situen en posicions totalment contràries.