La VolCAT Costa Brava rebrà 500 corredors de BTT

Intervenen: Les corredores de BTT, Sílvia Roure i Oriol Colomer, i el director de la VolCAT, Albert Balcells

La cursa de BTT, VolCAT Costa Brava, es celebrarà aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni amb uns 500 corredors. L’edició d’enguany es dividirà en dues etapes de més de 120 quilòmetres de distància i 3.100 metres de desnivell positiu. Entre els participants ressonen noms destacats com el d’Ever Alejandro, Francesc Guerra, el del palamosinc Oriol Colomé  o la ganxona Sílvia Roura.

La VolCAT Costa Brava es presenta com una prova adaptada a tots els nivells. De fet, els participants poden escollir entre competir a la categoria Open o a la categoria Pro, dedicada als experts damunt les dues rodes.

Pel que fa al recorregut, aquest s’estructura en dues etapes. El primer tram transcorre al llarg de 67 quilòmetres i presenta un desnivell positiu de 1.950 metres. Segons els participants, la primera etapa és la més dura de superar a causa de les pujades i baixades constants. La resta del traçat, que tindrà lloc diumenge, engloba 58 quilòmetres de la zona est del massís de les Gavarres.

A causa de la Covid-19, la prova s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat sanitària. Així doncs, els amants de la BTT hauran de seguir la competició des de fora de la zona de seguretat delimitada, així com evitar les aglomeracions, sovint sorgides durant les arribades i l’entrega de premis.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports