El Corredor-Mató Palafrugell ja prepara la temporada

Palafrugell

Data: 13/08/2019

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador / Susanna Selva, presidenta

El Corredor-Mató Palafrugell posa fil a l'agulla per encarar el retorn a l'OK Lliga. Des d'aquest dilluns els jugadors ja estan a les ordres de Xevi Garcia.

L'equip, que ha sofert tres canvis a la plantilla, té sis setmanes per davant abans no comenci la competició el 21 de setembre a Vic. Han farcit l'agenda de partits amistosos i destaquen els de la Lliga Catalana, que els enfrontarà a rivals de l'OK Lliga com el Lleida, el Taradell i l'Igualada

Ara mateix el que toca, però, és insistir especialment en el treball físic més que en cap altra cosa. Una de les lliçons apreses  fa dos anys en el fugaç pas per la màxima divisió estatal va ser que calia més preparació.

També treballa ja des de fa dies la nova junta directiva, encapçalada per la presidenta Susanna Selva.  Una de les primeres feines que es van trobar va ser la reestructuració esportiva del club, després que Xevi Garcia deixés la coordinació per centrar-se únicament en dirigir el primer equip.

De cara a la temporada 2019-20, la junta directiva ha decidit no apujar els abonaments als socis, a més de fer tarifes especials per als jubilats. Pel que fa a les entrades individuals dels partits, tornaran al preu de fa dos anys: 8 euros

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports