Shubham Garg serà el nou president de la Fundació Esportiva Palamós

Shubham Garg serà el nou president de la Fundació Esportiva Palamós
Palamós

Data: 13/08/2020

La Fundació Esportiva Palamós, en compliment de la legislació vigent i del que es disposa en els seus estatuts, ha celebrat recentment un procés electoral en el si del seu patronat per tal de procedir a la preceptiva renovació de càrrecs.

En un comunicat a les seves xarxes socials han informat que el nou president és el Sr. Shubham Garg. Els altres càrrecs renovats han estat el de Vicepresident, que recau en Joan Marmol, actual entrenador del primer equip del Palamós CF; i els de tresorer i secretari, que seran Jordi Anglada Carbonell i Antoni Reguant respectivament.

El principal objectiu del nou President i el seu equip és el de seguir creixent amb i per la gent de Palamós per tal de dotar a la ciutat d'un futbol de base de primer nivell mitjançant un procés de major professionalització de totes les estructures de l'entitat amb el màxim rigor econòmic, de la mà de l'Ajuntament de Palamós, el Palamós CF, i de les famílies palamosines que han fet i faran confiança a l'entitat.

En el comunicat de premsa el nou President i el seu equip han volgut transmetre públicament el seu agraïment al president Joan Pau Pérez i tot el seu equip per la feina feta al capdavant de l'entitat durant els últims anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports