El Barça B i l'arbitratge frenen la ratxa positiva del Corredor-Mató Palafrugell (2-3)

Data: 16/12/2018

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

Un darrer minut fatídic i un arbitratge molt criticat pel Corredor-Mató van fer que els palafrugellencs veiessin trencada la ratxa de victòries i caiessin a casa davant el Barça Lassa B per un ajustadíssim 2-3

Primers compassos de partit amb polèmica. Semblava que una jugada del local Ferran Garcia havia acabat en gol però l'àrbitre, que era just al davant, no ho va veure així. A partir d'aquí, quan s'havien jugat nou i tretze minuts el barcelonista Àlex Joseph va anotar dos gols de gran jugada individual. Va retallar Rubén Ruiz amb un potent xut llunyà i, just abans del descans, Pol Vives va empatar sobre la botzina.

La segona meitat va ser boja, amb anades i vingudes i alternatives. Tots dos conjunts van arribar a les deu faltes, però tant un equip com l'altre van errar en les respectives faltes directes. Va ser el filial blaugrana qui va saber desencallar el partit a falta d'un minut pel desenllaç, de nou a través de Joseph. Al final, impotència a Palafrugell.

Malgrat la derrota, el Corredor-Mató segueix sent segon amb divuit punts i està, per tant, en posicions d'ascens a l'OK Lliga. La lluita per les places està ajustada i el darrer en afegir-s'hi ha estat el SHUM Frit Ravich. Els de Maçanet seran els propers rivals dels palafrugellencs.