La piscina de La Corxera acull la primera Jornada de la Lliga de Natació

La piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols va ser la seu de la primera jornada de la Lliga de natació del Consell Esportiu de Catalunya. Durant tota la tarda de dissabte, per la piscina de la Corxera hi van competir nedadors de 8 equips vinguts del Baix Empordà, l'Alt Empordà, la Cerdanya i la Selva. A nivell baix-empordanès, els equips que hi eren presents van ser el CN Palamós, el Club Esportiu La Bisbal i l'amfitrió, el Club Aquàtic Xaloc. En total, 127 esportistes dividits en 6 categories diferents.

A banda de les modalitats individuals de 25, 50 o 100 metres de distància, també hi havia les curses de relleus, en aquest cas de 4x25 o de 4x50 metres. En total, més de 50 curses durant tota la tarda que van entretenir als familiars dels participants, que van omplir tota la grada de la piscina.
Aquesta era la primera de les quatre jornades que completen la Lliga de natació. Una competició que el Xaloc acull cada edició a la piscina municipal per continuar creixent com a club i com a municipi.

La segona jornada d'aquesta lliga serà a Puigcerdà, després la prova es traslladarà a Roses i l'última setmana de competició es disputarà a Lloret de Mar.

En l'àmbit local, la següent prova que organitza el club és el triatló esprint del pròxim 14 de maig.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Cebaixempordafa 35 dies
Si ho podeu canviar, és Consell Esportiu del Baix Empordà i no de Catalunya.


Més articles de Esports