El Palamós s'emporta un empat contra el Vilassar amb gust de derrota (1-1)

Palamós

Data: 01/04/2018

El Vilassar, l'equip cuer, havia de ser l'oportunitat d'or pel Palamós. Havien de guanyar, es disputaven el 18è lloc amb el Granollers, el Vilassar amb un equip titular amb cinc jugadors del filial i del juvenil però res va evitar un final d'empat que va desenllaçar el partit. Un 1 a 1 que envia als palamosins altre cop a la zona de descens. Un resultat amb gust de derrota.

La primera part es va veure un Palamós més dominant i agressiu i amb forces ocasions de gol però amb cap encert. Al minut 36, va fer créixer els del Maresme. Gol d'Èric després d'una greu errada en defensa palamosina. En el segon temps, el Palamós va començar a atacar amb insistència a l'àrea rival. Una, dues i fins a tres ocasions de gol en poc temps. Cap se'n va sortir a dins l'àrea petita. Finalment, al minut quaranta, Nahuel fa el gol de l'empat.

El Palamós li tocarà patir. Amb aquest resultat torna a la zona de descens i haurà de posar-se les piles per no baixar de categoria.