La Swimrun Costa Brava reuneix uns 500 participants

INTERVÉ: Pere Tutusaus, director de cursa

L'equip Head Gravelines Tri, en categoria masculina amb un temps de 6:47:06, l'ArK Swimrun, en dones amb un temps de 7:35:54, i  van guanyar la categoria Marathon de la Head Swimrun Costa Brava, prova puntuable a Espanya pel campionat del món Otillo Swimrun. 

Swimrun és un concepte bastant modern que combina córrer i natació d'una forma menys convencional. Els participants alternen constantment trams de mar amb trams de muntanya, fent que l'experiència sigui especialment disfrutable. És per això que els corredors sempre vesteixen neoprè, neden amb bambes i porten pales a les mans i una boia durant tota l'estona. L'esport és molt present a la meitat nord d'Europa i és per això que la prova de la Costa Brava va comptar amb representants d'una quinzena de nacionalitats. 

El Baix Empordà va reunir prop de 500 esportistes en tres categories diferents. Arribaven totes a Platja d'Aro però sortien de punts diversos: la puntuable, la Marathon, que es competia en parelles, ho feia de Begur, la Half de Calella de Palafrugell i la Short de la Fosca de Palamós. 

En aquestes darreres classes els vencedors van ser Jordi Agramunt, en individual, i el Head-vo2, en duos, pel que fa a la mitja, i Josep Coll i el Corredors Swimrun Lloret a la curta. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports