El Moon Team guanya la 4a edició del Beach Water Polo Costa Brava

INTERVÉ: YURI COLET, director del Beach Water Polo Costa Brava.

El club Moon Team va esdevenir el guanyador del torneig internacional Beach Water Polo Costa Brava, després d'imposar-se al Preservativo de Huelva, en una primera part molt ajustada. 

Anni Espar, medallista olímpica, i Adrià Delgado, jugador de la selecció espanyola, han competit, aquest cap de setmana, a les aigües de la platja Gran de Palamós. De fet, el torneig ha comptat amb la participació de 200 esportistes repartits en 24 equips, tant nacionals com internacionals. L'objectiu per a les pròximes edicions es seguir creixent.

Ferran Pascual, del Moon Team, s'ha erigit en el Millor Jugador del 4t Beach Water Polo Costa Brava. Simón Fusté, el seu company sota pals, s'ha imposat com el porter més destacat.

Dins la classificació, el Preservativo de Huelva ha obtingut la segona posició després de perdre per 18 a 6. El Club Natació Sant Feliu Red va quedar tercer a la graella en un partit molt ajustat per 9 a 8 contra el Minorisas.

Des de l'organització valoren positivament la trobada d'enguany i, remarquen la bona complicitat que es genera entre els equips. Unes paraules que es reafirmen en les diverses instantànies que ens ha deixat el torneig (veure vídeo).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports