Més de 400 persones participen a la Triatló de Platja d'Aro

Intervé: Maribel Rosado, organització

Isabel Morillas en distància Olímpica i Jordi Molina en la modalitat 100x100 Half van ser la gran triomfadora i triomfador de la Triatló de Platja d'Aro celebrada aquest cap de setmana amb més de 400 esportistes participants.

Es tracta d'una competició que va tenir dues modalitats. Una primera una triatló de distància Olímpica amb més de 100 participants i una segona que formava part de la Copa Catalunya, amb triatlons també a Empuriabrava i l'Ametlla. El vencedor absolut també va ser Jordi Molina.

La triatló de la Copa Catalana estava formada per un circuit d'1,9 quilòmetres de natació, 90 quilòmetres de bici i 21 quilòmetres de marxa. Els i les atletes van passar per paratges com La Ganga, Cassà, Llagostera i diversos camins de les Gavarres.

La triatló olímpica tenia un circuit més reduit i amb diverses voltes passant per la carretera de La Ganga i el carril bici.

L'organització es va mostrar molt satisfeta de la participació d'esportistes i va recordar la filosofia de la competició. Fer un triatló on primi la qualitat i no la quantitat, amb recorreguts tècnics i exigents i sense massificar.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports