El Palafrugell suma un punt contra el Lleida Llista amb els gols de Canet i Ceschin (4-4)

Data: 13/10/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Caco Ceschin, entrenador i jugador del Corredor Mató CH Palafrugell // Albert Folguera i Martí Serra, entrenador i porter del CE Lleida Llista Blava

Partidàs en majúscules el que es va viure aquest dimarts al Pavelló de Palafrugell entre el Corredor Mató i el Lleida Llista. Va finalitzar amb empat a quatre amb doblet de Sergi Canet i Caco Ceschin per part dels locals, i doblet d'Andreu Tomàs sumat a un gol de Jepi Selva i un d'Uri Vives per part dels visitants.

Canet, qui fa tres jornades que és pitxitxi de la Parlem OK Lliga, va obrir el marcador al minut 7 de partit, i Jepi Selva va posar l'empat a 1 quan faltaven pocs segons pel descans.

A la segona meitat Ceschin i un segon gol de Canet van tornar a posar per davant al Palafrugell per 3 a 1.

El Lleida no va abaixar el cap i va aconseguir remuntar aquesta diferència de gols, arribant a avançar-se amb un 3 a 4, amb dos gols d'Andreu Tomàs als minuts 40 i 45, i un últim de Vives al 47. L'argentí del Palafrugell va fer el gol de l'empat final al 48.

Cal destacar les brillants actuacions sota pals. Xevi Puigbí i Martí Serra van ser clars protagonistes d'un duel de porters digne de veure. No es van marcar cap dels 4 xuts a bola aturada.

Amb l'empat, els de Xevi Garcia escalen a la 9a posició amb 5 punts en 4 jornades. Dissabte, la plantilla viatja a Alcoi per disputar el partit corresponent a la sisena jornada de la competició.

NOTÍCIES RELACIONADES

Amb la vista posada en el partit contra el Lleida després de la derrota contra el líder (11/10/2021)