El Palamós aclareix el per què de la destitució de Bayona com a entrenador de porters

Palamós

Data: 19/06/2018

El Palamós Club de futbol ha aclarit que la rescissió dels serveis de Joan Bayona com a entrenador de porters es deu a criteris estrictament professionals i econòmics. Han explicat que Javi Salamero, el nou entrenador del primer equip, ha arribat amb tot el seu cos tècnic i que això inclou el seu propi entrenador de porters, en aquest cas, Pedro Moreno.

A més a més, afirmen que enguany es compta amb un pressupost més reduït, amb la qual cosa l’entrenador de porters del primer equip s’ha de fer càrrec també dels porters del juvenil. Una tasca extra que segons afirmen des del Club, Joan Bayona hauria dit en una reunió amb el cos tècnic que no podia assumir per incompatibilitat horària amb la seva feina, la qual cosa faria que no encaixés en el perfil.


Es desmarquen de la polèmica

D’aquesta forma des del club han volgut deixar enrere la polèmica generada a les xarxes socials en què Bayona acusava el Club de mentir  al afirmar que no continuava per incompatibilitat horària, en el què consideren un tuit desafortunat que podia generar confusió.


Porta oberta

Des del Palamós afegeixen que malgrat prescindir dels seus serveis per entrenar porters, Bayona segueix sent un nom pesant al Club i que té la porta oberta per seguir-hi col·laborant.Notícies relacionades

Polèmica destitució de Joan Bayona com a entrenador de porters del Palamós Club de Futbol

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports