El Massi-Tactic es consolida en el seu tercer any de vida

Torroella de Montgrí

Data: 05/10/2021

El Massi-Tactic UCI Women’s Team, únic equip femení català de l’elit internacional de ciclisme de carretera, ha tancat la tercera temporada de vida consolidant-se en la competició. L’equip de Torroella de Montgrí ha competit com a equip de la categoria UCI Continental, però ha participar en proves de la màxima divisió, on ha donat la cara contra els millors equips del món.

Les empordaneses han sumat podis en curses internacionals per Europa i s’han proclamat campiones per equips i en individuals de la Copa d’Espanya i de la Copa Catalana. Per al 2022 la intenció del Massi-Tactic és seguir creixent i posar la mirada, a mig termini, a convertir-se en un equip professional.

El Massi-Tactic ha competit enguany de març a octubre per França, Itàlia, Bèlgica, República Txeca, Luxemburg i per tot l’Estat espanyol amb l’equip més internacional que mai, ja que 7 de les 13 corredores eren estrangeres.

L’equip ha comptat amb la noruega Vita Heine, l’eslovena Spela Kern, l’holandesa Maaike Coljé, la britànica Emma Grant, les canadenques Olivia Baril i Gabrielle Pilote-Fortin, i la paraguaiana Agua Marina Espinola. La resta de l’equip s’ha completat amb la tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias, les osonenques Martina Moreno i Marta Sánchez, la barcelonina Patri Ortega i la gaditana Belén López.

El Massi-Tactic ha agafat prestigi en proves WorldTour com l’Strade Bianche, el Tour de Flandes, la Vuelta a Burgos o la Vuelta a Espanya.

La temporada 2022 el Massi-Tactic afrontarà la quarta temporada amb el desig de seguir creixent com a equip i com a club.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports