Una quinzena d'equips a la 16a edició de la Volta del Serrà

Aquest cap de setmana el Club Aquàtic Xaloc ha celebrat una nova edició de 'la Volta del Serrà'. La travessia en aigües obertes ha congregat enguany un total de 15 equips participants que han demostrat, en parelles, les seves habilitats aquàtiques a la platja de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest diumenge ha tornat a edevenir la originar competició de 7 quilòmetres de recorregut pel litoral de Sant Feliu, la Volta del Serrà, que ha congregat una quinzena d'equips en la seva 16a edició.  

Aquesta travessia surt de les convencionals, ja que el fet de viure l'experiència en parelles fa que es converteixi en una activitat molt més familiar, fins al punt que els trofeus que s'atorguen als guanyadors alhora siguin molt amistosos. La durada de l'activitat va ser de dues a tres hores. Més enllà de la natació, també es podia fer ús de caiacs, portats de casa o bé dels que facilitava l'organització.

Pel que fa a la Travessia de Sant Feliu de Guíxols fa dues setmanes, que ja és un clàssic a la ciutat, va tornar a tenir una gran participació i acceptació. El recorregut és més curt de l'habitual i a més, en aquesta edició, s'ha habilitat un recorregut per als més menuts de casa com a novetat. 

Els participants van poder gaudir de les aigües de la Costa Brava i tot el paisatge que aquestes ofereixent, tot fent esport i compartint-lo amb amics i familiars.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports