El Palamós CF empata contra el líder

Palamós

Data: 12/02/2023

El Palamós ha començat la segona volta amb bon peu. Després de la victòria a Granollers, els d'Álex Redondo han empatat davant el líder, l'Escala, en un partit on han deixat molt bones sensacions. Els palamosins han sabut reaccionar davant el gol de Pau Moré i han empatat en el tram final del partit amb el gol de Davesa. Ara són vuitens a la classificació, a 4 punts de les posicions de Superlliga Catalana.

El Palamós ha sumat un punt davant el líder, l'Escala, demostrant el seu bon estat de forma. El conjunt palamosí ha sortit al camp amb molta intensitat i ha controlat el joc a través de la pilota molts trams del partit. El primer avís dels d'Álex Redondo ha estat una rematada desviada de Gerard Mercader després d'una passada de Marc Lloret. El mateix Lloret ho a provat des de la frontal, posant a prova a Ferreti.

L'Escala ha avisat amb una rematada de Moha que ha atrapat Marwane. El Palamós ha trobat el perill a través dels seus dos carrilers i una centrada de Falgueras ha acabat amb el remat de Xevi Germán. Al 24' el degà ha vist com li anul·laven un gol per mans de Mercader. Després de l'ensurt, l'equip d'Arnau Sala ha tingut el 0-1 després d'una bona jugada de Pau Moré que ha disparat massa centrat.

La segona meitat ha començat amb un xut de Rodrigo per sobre el travesser. Els visitants han aconseguit anul·lar la pressió palamosina i han trobat el premi al minut 53. Henry ha descarregat una centrada des de l'esquerre perquè Pau Moré anotés el 0-1. El gol ha desconnectat el Palamós i l'Escala s'ha començat a apropar a la porteria de Marwane a través d'un Henry molt perillós amb les desmarcades.

Alex Redondo ha mogut la banqueta, donant entrada a jugadors més ofensius com Kilian i Antequera. Els canvis han capgirat la dinàmica del partit i Mercader ha avisat amb una rematada de cap. Els locals han demanat un possible penal sobre Bernat i, minuts més tard, Antequera ha vist com el travesser li impedia el gol.

L'Escala ha trobat molts espais al contraatac i ha perdonat el 0-2 al 81'. Marwane ha eviat el gol d'Henry i Rodrigo ha tapat el xut posterior d'Alex. Al futbol, qui perdona ho acaba pagant. Quan faltaven 5 minuts, Davesa ha marcat l'empat definitiu rematant una centrada de Rodrigo.

L'1-1 ha deixat un gust de boca amarg al Palamós amb la sensació que han tingut ocasions per guanyar. Tot i això, han vist com la valentia per arriscar els hi ha sortit bé.

Els visitants no han sabut trobar la tecla per dominar al Palamós i han estat desencertats de cara a porteria. Després d'una primera volta a un alt nivell, aquesta és la quarta jornada seguida sense guanyar, encara que estan tranquils pel seu nivell de joc.

El partit també ha demostrat la connexió entre els jugadors i l'afició, que s'ha fet escoltar durant els 90 minuts. Ara, el Palamós té dues setmanes per preparar l'enfrontament davant el Mollet.