El Palamós CF rep la visita del Parets aquest diumenge

Palamós

Data: 28/04/2023

El Palamós CF rebrà la visita del Parets aquest diumenge, on el conjunt palamosí tindrà l'oportunitat de seguir amb la bona ratxa de partits guanyats i establir-se a les zones de promoció d'ascens a la Superlliga Catalana.

El Palamós CF s'enfrontarà com a local contra el Parets aquest diumenge a les 17:00 de la tarda. El conjunt palamosí, actualment quart classificat, tindrà l'oportunitat d'establir-se a les posicions d'ascens a la Superlliga Catalana

El Parets, tot i anar desè classificat i portar-se 10 punts de diferència amb el Palamós, no ho posarà gens fácil, ja que es tracta d'un rival força complicat i un dels millors equips de la segona volta.

Pel que fa a la disponibilitat dels jugadors, Àlex Redondo, ha pogut comptar amb més jugadors recuperats com Marc Lloret, Sergi Resta i Carles Callicó, els quals van jugar alguns minuts l'últim partit, i Gerard Palau continua en fase de recuperació.

Els palamosins gaudeixen d'un bon moment de la temporada amb 10 jornades sense conèixer la derrota, amb un total de 6 partits guanyats i 4 empatats, i ara lluitaran per aconseguir la quarta victòria consecutiva.