Platja d'Aro serà l'escenari de la primera prova de la Copa Gironina de Regularitat 2020

INTERVÉ: Vicenç Llenas, Classics Rent Services

Platja d'Aro serà l'escenari de la primera prova de la Copa Gironina de Regularitat 2020 amb la setena edició del Ral·li Platja d'Aro Històric, que tindrà lloc l'1 de febrer. El campionat comptarà, com en l'edició anterior, amb sis jornades. La resta seran a Viladrau, Pla de l'estany, Cantallops, el Ripollès i Montmeló. Com a novetat hi haurà un canvi en el reglament que facilitarà l'experiència tant a l'organització com als participants. 

La setena edició del Ral·li Platja d'Aro Històric tindrà un recorregut de 400 km dividits en 10 trams i dues seccions, la primera per l'entorn del Baix Empordà i La Selva. La segona serà més llarga i els trams seran més exigents.

Per altra banda la 3a edició del Ral·li Provincial de Terra tindrà inici a Mont-ras el 12 de febrer i dos dels recorreguts es realitzaran fora de la comarca gironina.

Més enllà de les diverses proves Clàssic Rent Services celebrarà la fira Low Cost de Sant Antoni els dies 3, 4 i 5 d'abril, enguany amb un 2n pavelló per potenciar el sector caravanning i poder donar cabuda a més concessionaris.

La presentació del calendari es va realitzar a la sala d'actes de l'Ajuntament de Platja d'Aro, on també es va aprofitar per fer el lliurament de premis de la Copa Gironina 2019.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports