La Copa Marnaton eDreams porta 700 nadadors a Sant Feliu de Guíxols

La tercera prova de la Copa Marnaton eDreams ha arribat a Sant Feliu de Guíxols. 700 nadadors han participat en un dels tres recorreguts que sortien de Tossa de Mar, la Cala Canyet i Port Salvi. Unes distàncies que han trobat la dificultat del vent i de les onades, que han fet evidents la duresa de la natació en aigües obertes. Els guanyadors de la distància reina de la prova han estat Anna Serra i Rafa Cabanillas. En aquesta edició hi han participat nadadors joves de la ONG Superacció

Sant Feliu de Guíxols ha tornat a ser una de les arribades del circuit d'aigües obertes Marnaton eDreams. 700 esportistes han creuat l'arribada de la platja ganxona després de completar un dels tres recorreguts. El de distància llarga han estat 12 km des de Tossa de Mar, la prova de 6 km des de la Cala Canyet i la d'1'5 km amb sortida des de Port Salvi. Una prova en aigües obertes on la meteorologia i el mar hi juguen un paper clau pels nadadors. 

Aquest cap de setmana ha estat marcat per fortes onades al litoral de la Costa Brava. Un fet que els nadadors de la prova han notat durant la natació. 

El circuit Marnaton eDreams es desenvolupa en sis proves entre Catalunya i les Illes Balears. Els nadadors poden participar en totes les curses o fer-ho només en algunes. Això permet que descobreixin diferents entorns on fer esport. 

Pels municipis que acullen les sortides i arribades, aquestes curses els hi serveixen per demostrar el potencial esportiu que tenen els seus espais. 

Amb la celebració de la prova a Sant Feliu de Guíxols, la XII Copa Marnaton eDreams arriba a l'equador, després d'haver estat a Formentera i Begur. Ara, només queden les curses a Cadaqués, Barcelona i Eivissa. 

Imatge: Marnaton eDreams

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports