212 triatletes participen en el 33è Triatló Sprint del CA Xaloc

Triatletes d'arreu de Catalunya s'han trobat a Sant Feliu de Guíxols per competir en el 33è Triatló Sprint, organitzat pel Xaloc. La natació per la badia de Sant Feliu i el desnivell de la carretera de Tossa fan que la prova sigui exigent des de l'inici, amb un final més plàcid pel Passeig Marítim. Enguany s'han tornat a superar els 200 participants, fet que demostra la rellevància de l'esdeveniment.

212 esportistes han participat en el 33è Triatló Sprint del Club Aquàtic Xaloc. La prova és la més antiga de la modalitat a Catalunya i clubs d'arreu del territori es troben a Sant Feliu de Guíxols per disputar-la.

Per acabar, cinc quilòmetres a peu en un circuit de dues voltes pel Passeig Marítim. Una zona que durant tot el triatló ha estat plena de públic que, envoltant l'àrea de transició, ha donat suport a tots els participants.

Aquest any, el Triatló Sprint ha comptat amb una nova categoria, per atletes de més de 70 anys. El C.A Xaloc també disposa d'una secció de triatló i, tot i ser una modalitat difícil per entrenar, esperen poder continuar augmentant la seva plantilla.

Els seus 33 anys d'història i el nombre de participants de cada edició fan que la prova sigui de les més importants arreu de Catalunya. Això permet que la localitat pugui potenciar cada any el turisme esportiu.

Pel club, mantenir aquesta prova els permet veure que els diferents esdeveniments tinguin una bona rebuda entre els diferents clubs catalans. Ara, el Xaloc es prepara per ser el club amfitrió del campionat de Catalunya de gran fons de natació amb aletes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports