El Palafrugell no aconsegueix l'objectiu que s'havia marcat de puntuar davant el Liceo

Palafrugell

Data: 12/01/2020

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

Repte no superat pel Corredor Mató Palafrugell, que per aquesta setzena jornada d'OK Lliga s'havia marcat l'objectiu de puntar davant el Deportivo Liceo. Els de Galicia es van tornar a imposar als de Xevi Garcia des de l'inici del partit deixant el marcador final de 2-9.

L'inici del partit ja va ser amarg pels palafrugellencs. Al minut tres Marc Grau va avançar als gallecs al marcador, seguit d'un altre gol de Roberto di Bendetto.

Amb el 0-2 en contra els de Xevi Garcia van tenir una ocasió d'or en forma de falta directa que Ferran Garcia, màxim golejador palafrugellenc, no va desaprofitar, sumant el primer gol al conjunt del Baix Empordà. Aquest encert no va ser suficient, ja que seguidament el Liceo en va marcar 4 més, marxant al descans amb un contundent 1-6 a l'electrònic.

Després d'una primera meitat que Xevi Garcia qualifica com a molt fluixa, en el segon temps van millorar en defensa i van generar més ocasions de gol. En aquesta segona meitat David Torres, Marc Grau i Facundo Bridge van tornar a encaixar a la porteria de Linu (1-9).

Ferran Garcia va fer la derrota una mica menys difícil de pair anotant de nou de falta directa gairebé al final del partit. Amb aquest ja en són 11 els xuts a pilota aturada que ha aconseguit encaixar entre els tres pals aquesta temporada. Per altra banda, el Deportivo Liceo va fallar dos xuts a pilota aturada.

Amb aquest resultat el Corredor Mató manté la desena posició amb 15 punts.

El pròxim partit no serà el cap de setmana vinent, sinó que es disputarà el dimarts 21 de gener a la pista del Girona CH, en el que serà un autèntic derbi gironí.