La Guíxols Trail reuneix més de 200 participants

Intervé: Anna Buxó, Equip Oncorruner de Sant Feliu de Guíxols

L'equip dels Oncorruners de Sant Feliu de Guíxols ha aconseguit batre un rècord de participació amb més de dues-centes persones inscrites a la Guíxols Trail. Els recorreguts de la carrera han estat de 20 km, 12 km i 6 km, en una cursa que ha començat al pavelló Carles Nadal per disputar-se als entorns de Pedralta, entre Santa Cristina i Sant Feliu de Guíxols. 

Com a novetat, aquest any l'organització ha col·locat un podi pels guanyadors de les dues proves més llargues, la de 20 km i la de 12 km, en categoria masculina i femenina. A més d'aquests dos trajectes també s'ha celebrat la caminada de 6 km on els participants han completat el recorregut tots junts. 

En categoria masculina el guanyador dels 12 km ha estat Paul Fonset, mentre que a la prova de 20 km ha vençut Jordi Uró. Per la seva part, Cristina Vidal ha aconseguit quedar primera a la prova de 12 km i Maria Barceló a la de 20 km. 

L'objectiu dels Oncorruners és recaptar diners a través de les inscripcions per portar-los a Oncolliga de Girona i que així siguin destinats a la lluita contra el càncer. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports