El Palafrugell ofereix la seva millor versió davant la visita de l'Espanyol (5-0)

Data: 14/12/2022

El Corredor Mató CH Palafrugell va mostrar la seva millor versió aquest dimarts al vespre a casa contra el Wings SD Espanyol. Els homes de Cesc Linares es van imposar als visitants per 5 a 0. La victòria els ha fet escalar de la setena a la tercera posició.

Amb cinc encerts i la porteria local a zero. Així van deixar el marcador els homes del Corredor Mató CH Palafrugell aquest dimarts davant la visita del Wings Espanyol, en un partit on els blanc-i-negres van dominar durant els 50 minuts.

Gerard Pujol va ser l'encarregat d'obrir la llauna quan passaven set minuts de l'inici del partit. El segon encert va arribar de l'estic d'Álvaro Osorio, aprofitant una assistència de Marc Figa.

A la represa Osorio va tornar a perforar la porteria rival rematant una passada de Gerard Pujol. Va ser al minut 35 de duel quan el Palafrugell va fer la desena falta. Pol Villa va ser qui va executar la falta directa, sense sort davant un Xevi Arcas impecable al llarg de tot el partit.

A quatre minuts del final i amb el marcador a favor per 3 a 0, l'Espanyol va tenir una segona oportunitat de xut a bola aturada, fruit d'una targeta blava al capità del Palafrugell. En aquesta ocasió l'encarregat de llançar-la va ser David Lecha. Arcas va aturar el xut amb el casc.

Marc Figa no va ser l'únic jugador en rebre una targeta blava durant l'enfrontament. També la va veure Lecha, el tirador de la darrera directa. En aquesta ocasió Gerard Pujol no va aconseguir anotar la directa davant Linu. Qui si ho va fer va ser, segons més tard, Adrián Candamio. Aprofitant la desena falta rival fent aquest gol de xut directe. El mateix Candamio va sentenciar el partit fent el 5 a 0 després d'una jugada conjunta amb Pujol.

Aquest ha estat, en les primeres set jornades, el partit més complet que ha ofert el Corredor Mató. La victòria fa escalar al Palafrugell de la setena a la tercera posició.

La veritat és que ha estat el partit més complet que portem fins ara. Sabíem que l'Espanyol era un equip molt 'rocós', que ens costaria i que ens podrien arribar a fer 'rombo' que ens han fet, però ho havíem treballat. Ens hem trobat molt còmodes, hem sabut jugar-ho bé i al final s'ha reflectit en el marcador. Deixar la porteria a zero també és quelcom molt important per agafar bones sensacions. Encara queda un partit abans de Nadal, però deixar la porteria a zero sempre t'omple d'orgull. - Xevi Arcas, porter del Corredor Mató CH Palafrugell

El pròxim diumenge 18 de desembre al migdia jugaran l'últim partit abans de l'aturada per Nadal. Rebran la visita del Tordera.