Calella i Llafranc viu aquest dissabte l'edició més sostenible de la Radikal Mar Brava

Palafrugell

Data: 10/10/2019

INTERVÉ: Daniel Serra, president de Radikal MarBrava

Calella i Llafranc es tornen a convertir aquest dissabte en l'escenari de la Radikal Ocean52 MarBrava, considerada la competició en aigües obertes de referència a Espanya. 

Els recorreguts d’aquesta edició segueixen sent els ja tradicionals d'un quilòmetre i mig i 7 quilòmetres, entre Calella de Palafrugell i Llafranc, que es veuran completats amb la prova de 3 quilòmetres i mig, des de les Illes Formigues fins a Llafranc.

L'onzena edició comptarà amb gairebé 1500 participants de 14 nacionalitats. Entre els participants d’enguany, s’hi podran veure els guanyadors d’edicions anteriors i nedadors de nivell mundial i europeu com Alberto Martínez, Pol Gil, Ferran Julià, Cristina Garcia o Janna Blaya. En destaca l’augment, en els darrers anys, de la presència femenina, enguany amb una participació del 36% de dones.

Un dels principals objectius d’aquesta onzena edició de la Radikal és generar consciència per incorporar hàbits més sostenibles i respectuosos amb els oceans. En aquesta linea s'han organitzat una sèrie d'activitats de sensibilització com recollides de residus a la platja i al mar.

Una altra novetat d'enguany serà la presència de l’equip nacional de Natació Artística que, després de nedar les distàncies 3.5 i 1.5, faran una exhibició de natació artística al mar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports