El projecte de running social Trail Factory arriba al Baix Empordà

Palamós

Data: 19/12/2019

Ets d'aquelles persones de la zona del Baix Empordà que té ganes de gaudir de l'esport en grup però a un ritme més baix, sense pressions i sense pensar en el cronometre? El projecte de running social Trail Factory arriba a la comarca per cobrir la necessitat d'aquest mercat que volia practicar esport però fins ara no havia trobat un espai on se sentissin suficientment acollits.

Els organitzadors entenen l'esport com a diversió i en aquesta línia creen activitats divertides posant l'activitat física per sota per tal de promocionar l'esport popular des d'un punt de vista lúdic i familiar. D'aquesta manera aconsegueixen crear grups d'entre una vintena i una cinquantena de persones que s'ho passen bé mentre milloren tan física com anímicament.

Amb aquests escalfaments, acompanyats de rialles, comença l'activitat "Rock'n'run", que a ritme de rock segueix amb un circuit pels llocs més emblemàtics dels pobles i ciutats a través d'exercicis de resistència i força però sempre respectant el nivell de cada participant.

Més enllà d'aquesta activitat, totalment gratuïta, que ara ja es pot viure a Palamós, Trail Factory també organitza sortides de cap de setmana i participa en curses i marxes populars.

El projecte es va iniciar a mitjans de juliol i ja compten amb un centenar de participants entre Figueres, Girona i ara el Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports