L’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava acollirà els partits de la Unió Esportiva Cornellà

Palamós

Data: 28/08/2023

L’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava acollirà els partits de la Unió Esportiva Cornellà aquesta temporada. L’entitat esportiva del Baix Llobregat ha fet aquesta petició a l’Ajuntament de Palamós després de la impossibilitat de jugar a l’estadi del RCD Espanyol, i de no trobar alternativa més a prop de Cornellà.

L’acord que se signarà entre l’Ajuntament de Palamós i la UnióEsportiva Cornellà, establirà que aquest club aboni les taxes municipals establertes per a la utilització del camp, que no suposarà en cap cas l’alteració de l’activitat que desenvolupa en aqueste instal·lacions esportives el Palamós Club de Futbol.

L’Ajuntament de Palamós valora positivament aquest acord, destacant la repercussió econòmica que suposarà per al teixit comercial o de la restauració del municipi, la visita de les aficions en cadascun dels encontres que es disputin.


La Unió Esportiva Cornellà ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Palamós per disputar els seus partits com a local en la categoria de Primera Federació i durant aquesta temporada 2023-2024, a l’Estadi Municipal de futbol Palamós-Costa Brava. L’entitat esportiva del Baix Llobregat ha fet aquesta petició a l’Ajuntament de Palamós després de tenir coneixement de la impossibilitat de poder jugar els partits com a local a l’Stage Front Stadium (estadi RCD Espanyol).

Durant els darrers mesos la U.E.Cornellà ha cercat una instal·lació que reunís les condicions exigides per la RFEF per albergar aquests partits. La primera opció va ser la del Nou Municipal de Cornellà on es va proposar fer una reforma del terreny de joc que complís els requisits de FIFA, la qua cosa no ha estat possible. Una segona va ser la instal·lació de l’Estadi Municipal de La Bòbila de Gavà, però les condicions de la mateixa estan molt allunyades dels estàndards mínims exigits per a disputar partits de Primera Federació.

L’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, l’equipament escollit
Finalment el club del Baix Llobregat no vol renunciar a la categoria de Primera Federació, i per això opta per poder jugar a l’Estadi Municipal de futbol Palamós-Costa Brava, que malgrat la distància que hi ha entre Cornellà i Palamós (100 km), és una instal·lació dotada de gespa natural, il·luminació per a televisió i capacitat per a uns 3.800 espectadors.

Des de l’Ajuntament de Palamós es valora positivament que aquesta entitat esportiva hagi pensat amb l’Estadi Municipal com a seu dels partits que disputarà aquesta temporada com a local, destacant la repercussió econòmica que suposarà per al teixit comercial o de la restauració del municipi, la visita de les aficions a cadascun dels encontres que es disputin. La utilització que farà la U.E. Cornellà de l’estadi municipal de futbolPalamós-Costa Brava, s’iniciarà coincidint amb la 6a jornada de la lliga (1 d’octubre), i no suposarà en cap cas l’alteració de l’activitat que desenvolupa en aquestes instal·lacions esportives el Palamós Club de Futbol, que com a entitat local en tindrà la preferència d’ús, compaginant els entrenaments i partits d’aquesta entitat amb els que realitzi el club del Baix Llobregat.

L’acord que se signarà entre l’Ajuntament de Palamós i la Unió Esportiva Cornellà, establirà que aquest club aboni les taxes municipals establertes per a la utilització del camp, i a banda, que es responsabilitzi dels desperfectes que es puguin ocasionar a cadascuna de les jornades de competició o entrenaments en què utilitzin l’estadi. L’Ajuntament destinarà l’aportació econòmica resultant dels ingressos aportats pel lloguer del camp, a fer millores de les instal·lacions del mateix estadi municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports