Més d'un centenar d'inscrits a la regata EurILCA Master 2023

Palafrugell

Data: 05/05/2023

Més d'un centenar d'inscrits a la regata EurILCA Master 2023, la XV edició del Trofeu Calella de Palafrugell- Memorial Pitus Jiménez. Entre els participants, hi podem trobar campions del món, olímpics i navegants cèlebres.

La regata EurILCA Master 2023, la XV edició del Trofeu Calella de Palafrugell- Memorial Pitus Jiménez- torna aquest any amb una gran expectació i més d'un centenar d'inscrits.

Dies anteriors a l'inici de la regata, alguns participants ja arribaven amb les embarcacions a Calella de Palafrugell per preparar-se amb antelació a la cita esportiva.

Organitzada pel Club Vela Calella de Palafrugell, la regata EurILCA Master 2023 es pot veure aquests dies del 4 al 7 de maig. Aquesta és una de les proves més estimades pels regatistes màsters, que aprofiten la trobada a Calella de Palafrugell per, a banda de competir, retrobar-se de nou i compartir experiències i records esportius.

De fet, molts dels participants han estat campions del món, olímpics i navegants cèlebres. En aquesta ocasió, hi estan representats un total de 14 països, destacant els regatistes procedents d'Espanya, França, Irlanda, Gran Bretanya, Suïssa, Holanda, Itàlia , Suècia, Alemanya, Mònaco, Bèlgica, Estats Units, Portugal i Argentina.

En el cas dels regatistes espanyols, també hi participen els que van copar el podi a la passada edició com Mónica Azón, Javier Echavarri i Leandro Rosado.

No falten a la cita tampoc l'alacant Michel Majón, el gallec Alfredo Vázquez, els catalans Oriol Marrón, Pep Campi, Ignasi Jiménez, Miquel Alvarez, Antoni Roig i Miguel Noguer,  el càntabre Carlos Echavarri, el canari José Luis Doreste i els que s'estrenen a la prova, com el sevillà Mario Morillo Pascual i el valencià Luis Eduardo Fernández.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports