Empat contra el Mataró CH en el primer partit a casa del CH Palafrugell

INTERVÉ: Albert Larrea, entrenador del C.H.Mataró // Xevi Garcia, entrenador del C.H. Palafrugell

Empat entre el CH Palafrugell i el Mataró CH en el primer partit de casa dels blanc i negres. Els del Baix Empordà van començar forts el partit amb un gol de Marc Figa al primer minut.

La bola no va tornar a a entrar entre els tres pals fins a l'últim minut de la primera meitat, quan Marc Ollé, nou fitxatge dels de la capital del Maresme, anotava el gol de l'empat. Segons mes tard i, de fet, just un segon abans de sonar la botzina, Sergi Canet va tornar a avançar el conjunt local (2-1).

La segona part va començar amb un Mataró reforçat. Dos gols de Conrad Xicota i Gerard Cusachs, van deixar enrere l'equip local fins que, dos minuts abans de finalitzar el partit, el 99 del Palafrugell va tornar a fer diana, amb un xut des de gairebé mitja pista, deixant el marcador amb empat (3-3).

Les sensacions d'ambdós entrenadors després de l'enfrontament no són massa positives. El Mataró marxa amb una sensació agredolça, en haver perdut els 3 punts en els últims minuts. Pel que fa al Palafrugell, el tècnic Xevi Garcia es mostrava també descontent. Argumenta que l'equip es va relaxar pel fet de tenir el domini del joc a l'inici del partit.

Amb aquest empat és el primer punt de la lliga d'hoquei patins que s'emporten els dos conjunts.