Onzena edició de la Fira del Vehicle Low Cost

INTERVÉ: Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Calonge i Sant Antoni // Vicenç Llenas, President de l’associació comarcal Vehicles Empordà

La Fira del Vehicle Low Cost ha arribat aquest cap de setmana al Palau Firal de Sant Antoni. Aquest any ja és l'onzena edició i s'ha decidit agregar un segon pavelló. La fira disposa de la venda de vehicles de km 0 així com de segona mà. Més enllà de cotxes, ja és el segon any que s'ha incorporat una secció de caravanes i el primer en què també hi podem trobar motocicletes.
Pel que fa a la venda de segona mà, és un negoci que es troba en ple creixement. Per aquest motiu l'ajuntament es plantegen seguir ampliant l'espai en pròximes edicions si fos necessari. La nova normativa que restringeix a alguns vehicles circular per a la ciutat de Barcelona també ha col·laborat a posar a la venda alguna de les oportunitats que podem trobar a la fira.

Habitualment és un esdeveniment previst pel mes d'abril, però aquest any, per motius obvis es va haver de suspendre. De totes maneres, tant l'anterior govern del municipi com l'actual tenien clar que una fira tan consolidada com la del Vehicle Low Cost no es podia deixar perdre.
Des de l'ajuntament defensen la importància de continuar fomentat les Fires per tal de reactivar l'economia de diversos sectors, en aquest cas l'automobilístic. D'aquesta manera, la Fira s'ha adaptat a tot el protocol Covid i l'esdeveniment s'ha dut a terme seguint totes les mesures de seguretat.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports