La Junta Directiva rebutja la Moció de Censura i els socis tomben els comptes del Palamós

Palamós

Data: 27/07/2018

La 'Guerra Civil' del Palamós s'enquista i amenaça d'acabar als Tribunals. La Junta Directiva va rebutjar la moció de censura per falsedat documental en una 'tensa' assemblea que es va tornar a convertir en un mercat de Calaf, amb votacions caòtiques i un auditori sobrepoblat i sufocant que va enervar encara més els ànims.

La Junta Directiva va venir armada amb el seu advocat per justificar que no hi haurà moció de censura perquè ha detectat falsedat documental en els DNIs presentats per Junts Pel Degà. Una falsedat que invalida tot el procés.

Rebuig als pressupostos

En l'apartat econòmic la Junta Directiva va perdre totes les votacions. Ni va aprovar el tancament de comptes de la temporada 17-18 ni va aprovar els pressupostos de la 18-19 ni va aconseguir modificar els estatuts per canviar la data límit de tancament dels exercicis. L'àrea econòmica va presentar uns pressupostos d'uns 126.000 euros que va ser criticat per diversos socis per no tenir una explicació detallada dels números al darrere.

Discussió també important a l'hora d'aprovar el preu del carnet de soci. La Junta Directiva va escoltar com se l'acusava de no fer res per augmentar la massa social del club, menysprear els abonats per fer-los pagar els partits de pretemporada i de posar un carnet massa car per Primera Catalana. L'element més destacat va ser la proposta de crear un carent de simpatitzant amb dret a assistir als partits però no tenir veu i vot en l'assemblea del club i la creació d'un carnet de 25 euros perquè el jovent es faci soci del club.

El 'tema indi'

La qüestió dels indis va aparèixer al Precs i Preguntes amb dubtes sobre la legalitat de l'operació. El club va repartir un document amb una explicació de l'acord que no convenç gens ni mica a l'oposició.

La Junta va explicar que Perfect Futbol ha signat un conveni amb la Fundació Esportiva Palamós, que també presideix Joan Pau Pérez, per crear un equip que s'anomenarà Palamós B a quarta catalana. Aquest equip el gestionarà l'empresa catalano-índia i es farà càrrec de totes les seves despeses. Es nodrirà del futbol base del Palamós i de jugadors indis que pagaran 20.000 euros per venir a Catalunya. La quantitat que es liquidi, que es calcula entre 5.000 i 10.000 s'ingressarà al Palamós CF.

L'oposició retreu opacitat en aquesta operació que implica el Palamós CF malgrat que no s'hagi aprovat en assemblea i la Junta respon que el club no hi té cap responsabilitat perquè els documents són signats per la Fundació i els diners reverteixen al Palamós perquè les dues entitats comparteixen President.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports