Les classes Europa i 420 posen fi a la Guíxols Cup

Tercer i últim cap de setmana de Guíxols Cup al Club Nàutic Sant Feliu. Les proves d'Europa i 420 van  ser les encarregades de posar punt i final a l'edició 2018 d'aquesta regata, que per primer cop decidia dividir les diferents classes en caps de setmana

35 embarcacions en Europa i 22 en 420 provinents de tot Catalunya es van donar cita aquest dissabte i aquest diumenge al port ganxó, en una prova que era puntuable pel circuit de la Federació Catalana de Vela.

El cap de setmana va estar marcat per la mala mar de dissabte causada pels dies previs de temporal. La valoració final del CN Sant Feliu, però, és positiva i és que haver dividit la Guíxols Cup en diverses dates al calendari ha fet que la prova funcionés millor a nivell d'organització.

Després de la Guíxols Cup el CN Sant Feliu centra els seus esforços en els actes de celebració del seu seixantè aniversari, així com en la Regata Carla, una prova d'Optimist solidària que convertirà el port en una festa oberta a tothom els dies 19 i 20 de maig, i la regata de creuers més antiga de Catalunya, que tindrà lloc al juliol. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports