Més de 160 regatistes competiran a la Guíxols cup de vela aquest cap de setmana

Es compliran totes les mesures preventives per tenir una regata segura

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VI Guíxols Cup, que reunirà 163 regatistes d’Optimist G1 i G2. La regata serà puntuable pel circuït català d’Optimist 2020-2021. La competició seguirà el model dels darrers anys i es celebrarà durant tres caps de setmana.

La Guíxols Cup començarà el cap de setmana del 27 i 28 de febrer en la modalitat d’Optimist, i està previst que segueixi el 13 i 14 de març amb els Làsers i que finalitzi el 27 i 28 de març amb les classes Europa i 420.

Es podran celebrar un màxim de quatre proves per dia que aniran en funció de les condicions meteorològiques i se n’haurà de disputar almenys una perquè la regata sigui vàlida.

Distàncies i grups bombolla


Per tal de garantir la seguretat de tots els participants el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha elaborat un exhaustiu protocol de mesures preventives contra la covid-19.

Entre les quals hi figuren  l’habilitació a la zona d’entrada d’un espai a l’aire lliure com a punt de control i seguretat de la regata, la presa de temperatura a tots els participants, l’accés exclusiu al recinte del personal autoritzat, la ubicació de les embarcacions a la varada per clubs i en format de grups bombolla, l’ús obligatori de la mascareta mentre s’estigui a terra o l’establiment de marques per assegurar el compliment de la distància de seguretat on sigui necessari, entre d’altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports