Un centenar de regatistes participaran a la 20a Copa d'Europa de Patí a Vela a Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 27/10/2022

El Club de Vela Sant Antoni celebra el seu cinquantè aniversari organitzant la vintena edició de la Copa d'Europa de Patí a Vela i la quinzena edició de la International Guido Depoorter Cup. Tindrà lloc del 29 d'octubre a l'1 de novembre i hi participaran un centenar de regatistes.

Del 29 d'octubre a l'1 de novembre la costa de Sant Antoni de Calonge es tornarà a omplir de patins, veles i esportistes que disputaran la vintena edició de la Copa d'Europa de Patí a Vela sènior i a la vegada, la quinzena edició de la International Guido Depoorter Cup. Aquesta serà una edició especial pel Club de Vela Sant Antoni, que organitzant aquesta prova -amb la col·laboració del consistori- és com celebraran el seu cinquantè aniversari.

Les competicions aplegaran un total de 100 regatistes d'arreu. Del centenar de participants de l'edició d'enguany, 34 formen part del Club de Vela Sant Antoni, mentre que també es comptarà amb la presència de participants de les Illes Balears i València, i internacionals provinents de Bèlgica, Alemanya i França.

Estan previstes dues proves per dia de competició. Els resultats de les primeres quatre regates disputades constituiran la classificació de la International Guido Depoorter Cup i el resultat del conjunt de regates fetes al llarg dels quatre dies de competició constituirà la classificació de la Copa d'Europa, amb premis diferenciats per a ambdues competicions.

Com ja és tradició a les aigües de Sant Antoni, també es disputarà la competició de Freestyle.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports