El Palafrugell fa mèrits en el duel amb el Caldes però no puntua (3-1)

Data: 01/02/2020

El Corredor Mató CH Palafrugell ha visitat aquest dissabte al CH Caldes Recam Làser amb ganes de donar la campanada. Tot i haver posat complicat l'enfrontament als rivals, especialment a la segona meitat, els de Xevi Garcia no han aconseguit puntuar (3-1).

En la primera meitat han dominat els d'Eduard Candami, marxant al descans amb un 2-0 a favor després dels gols - en qüestió d'un minut - de Sito Ricart i de Xavi Rovira.

En el segon temps els palafrugellencs han transformat el duel generant moltes ocasions que Gerard Camps no ha deixat entrar a porteria,  i enfrontant-se a un Caldes sòlid en defensa.

Quan faltaven quatre minuts de joc i després de diversos xuts a porteria, ha arribat el gol, de Sergi Canet (2-1), que semblava que podia girar el resultat, però els Caldes han aprofitat una ocasió d'or per marcar el 3-1 quan Linu ha deixat sola la porteria en l'últim minut per deixar 5 jugadors a pista que busquessin el gol de l'empat.

Els porters d'ambdós equips han tingut un gran protagonisme en el duel. A més de les nombroses aturades al llarg del partit, tant Linu com Camps s'han enfrontat a tres xuts a pilota aturada. La pilota no ha entrat a porteria en cap d'aquests xuts.

Des de la banqueta del Palafrugell ha sigut un partit complicat de gestionar, ja que Rubén Ruiz ha rebut un fort cop de pilota només entrar a pista que li ha impedit jugar cap minut, deixant així un canvi menys al conjunt de Garcia. Marc Figa també ha hagut d'abandonar el terreny de joc segons abans del gol de Canet, per un impacte al cap.

Tot i no puntuar, el Corredor Mató segueix mantenint la desena posició amb 18 punts. La setmana vinent rebran a casa al Reus Deportiu.