Arrenca el 41è Open Internacional de Tennis Taula per a Joves

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acull, a partir d'aquest dimecres i fins al diumenge 13 de maig, la 41a edició de l'Open Internacional de Tennis Taula per a Joves (SYOC). Es tracta d'un campionat referent en aquesta modalitat, que congregarà enguany al voltant de 250 nois i noies de categories juvenil i infantil, procedents de 31 països de quatre continents diferents. 

L'Open és un torneig atractiu tant per l'alt nivell competitiu, ja que al llarg de la seva història ha vist passar figures que han estat reconegudes en el rànquing mundial, com per la trobada que s'esdevé al voltant d'aquest esport. Enguany, hi participen països com Alemanya, Algèria, Anglaterra, Argentina, Espanya, Estats Units, França, Índia o la Xina.

El programa del SYOC inclou dotze proves. Els dos primers dies estan destinats a les proves individuals i de dobles de la categoria juvenil; divendres i dissabte als tornejos per equips tant juvenils com infantils i diumenge, als quadres finals de les competicions individuals i de dobles de la categoria infantil.

Platja d'Aro, compromès amb el Tennis Taula 

El Palau d'Esports i Congressos acull aquest esdeveniment per dinovena vegada consecutiva, fet que referma la localitat com un espai que rep el torneig de manera fidel i hospitalària.   

La delegació estatal estarà conformada per 48 nois i noies, dels quals un total de 21 són joves esportistes catalans o bé que juguen en clubs del tennis de taula catalans.

L'Open Internacional d'Espanya per a Joves està organitzat per la Federació Catalana de Tennis de Taula i la Real Federació Espanyola de Tenis Taula, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, la Diputació de Girona i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports