Esteve i Villalobos finalitzen el Dakar 2021 en 28a posició

Després de gairebé dues setmanes i més de 7.600 quilòmetres de desert, els pilots participants al Rally Dakar 2021 a l'Aràbia Saudita, van creuar divendres passat, 15 de gener, la meta final.

L'equip Repsol Rally format per Isidre Esteve i el calongí Txema Villalobos ha finalitzat el Dakar en la 28a posició i ha fet una valoració positiva, després de ser la que han considerat com l'edició de més alt nivell de les sis que hi han participat en cotxe. D'aquestes, n'han completat cinc.

Enguany han acumulat un temps final de 54 hores, 51 minuts i 18 segons. Un contratemps inesperat a l'última jornada que els va costar gairebé dues hores, els va impedir igualar el 21è lloc que van aconseguir el 2018 i 2019, sent el seu millor resultat personal. No obstant això, l'equip dóna un gran valor al paper jugat aquest any.

Per altra banda els germans ganxons Rubén i Borja Rodríguez han acabat el Rally Dakar en 45a posició. Hi anaven amb l'únic objectiu de passar la línia d'arribada, fita assolida i amb nota.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports