Cap de setmana de bàsquet amb el VI Torneig Vila de Palamós

Palamós

Data: 08/12/2018

INTERVÉ: Andreu Iruela, coordinador del Club Esportiu Palamós

Cap de setmana intens de bàsquet a Palamós. Cada any, pel pont de Desembre, arriba el Torneig Vila de Palamós, una prova de caràcter amistós que enguany ha assolit la seva sisena edició i que els organitzadors consideren tota una festa del bàsquet on hi participen categories de formació.

En aquesta sisena edició s'ha aconseguit l'objectiu d'augmentar novament el nombre d'equips participants amb un total de 52 equips, per tant, més de 500 jugadors i jugadores provinents de tota la geografia catalana, tot i que evidentment amb predomini dels clubs de la província de Girona. 

Aquest augment d'equips respecte als anys anteriors ha comportat que els partits no només es disputin al pavelló palamosí sinó que també s'han utilitzat el pavelló de La Salle i el de Vall-Llobrega.

Des de la quarta edició del Vila de Palamós que la cita va créixer en equips convidats i en la qualitat d'aquests. Alguns exemples dels clubs que s'han pogut veure a Palamós aquest cap de setmana són conjunts del Bisbal Bàsquet, el Club Bàsquet Calella o la Unió Bàsquet Sant Adrià.
 
Com cada any les categories del torneig han estat Mini, Infantil i Júnior, totes elles tant masculines com femenines.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports