Sis jugadors formats al CH Garbí guanyen el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

Sis jugadors formats al CH Garbí guanyen el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques
Palafrugell

Data: 08/01/2024

Foto: Federació Catalana d'Handbol

Quatre jugadors i dues jugadores d’handbol de Palafrugell s'han proclamat campions al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els sis han estat formats a la pedrera del Club Handbol Garbí.

Del 2 al 7 de gener s'ha celebrat a Blanes el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'Handbol, i sis jugadors i jugadores de Palafrugell s'hi han proclamat campions amb la Selecció Catalana en les seves respectives categories assolint uns resultats extraordinaris. 

Estem parlant de Quim Rocas, que s'ha penjat la medalla d'Or en la categoria Juvenil Masculí; Anna Rocas, amb medalla de bronze en categoria Cadet Femení; Roc Páez i Pau Segura que han sigut campions d'Espanya de Cadet Masculí; Ona Paredes ha aixecat l'or en Infantil Femení; i Roger Fernàndez que també han aconseguit ser els campions d'Infantil Masculí. 

Tots aquests jugadors i jugadores s’han format esportivament a les categories inferiors del Club Handbol Garbí i, si afegim el bisbalenc Set Maruny -medalla d’or en la categoria Infantil masculí-, són set els jugadors que la pedrera del Garbí ha aportat aquest èxit esportiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports