Un Garbí molt imprecís en atac cau a Canovelles (27-21)

Data: 21/10/2019

INTERVÉ: Uri Sierra, entrenador del CH Garbí

El Club Handbol Garbí cau en el seu desplaçament a Canovelles i segueix sense puntuar fora de casa. Aquest diumenge els palafrugellencs es van veure molt penalitzats per les errades en atac i van perdre per un 27-21 que no reflecteix el joc ofert però sí la manca d'encert.

Començament de la primera meitat igualat: s'arribava al minut 15 amb un empat a 6 al marcador. A partir d'aquell moment els locals sempre anirien per sobre al lluminós. Un mal parcial golejador feia que s'arribés al descans amb un resultat de 14-9. Nou gols en tot un temps era un registre molt baix que s'havia de revertir.

A la segona meitat es va veure un Garbí que mostrava diverses variants defensives i una proposta tàctica més rica que la del Canovelles, però que arrossegava el mateix mal: les pèrdues i males decisions en les transicions ràpides d'atac i errades davant del meta local, Aitor Mato, colossal sota pals. Els vallesans seguien anotant, amb un gran Xavier Marquès, autor de set gols, i els de Palafrugell, malgrat les aturades dels porters i les recuperacions de pilota, no aconseguien sumar mai aquella ratxa de tres o quatre gols seguits que els permetés entrar de nou al partit. Només sis dels tretze jugadors de pista van marcar almenys un gol

El Garbí és un dels cinc clubs cuers de Lliga Catalana  que han sumat dos punts en quatre jornades. Un altre d'ells, el Cardedeu serà el proper rival a Palafrugell. Els de vermell confien en el joc assolit i en la seva afició per guanyar davant un dels rivals que ja es pot considerar directe.